Ikväll ska jag avnjuta goda revben marinerade med chili, apelsin, vitlök och honung. Låter revbenen ligga i marinaden i 4-5 timmar innan de ska grillas i ugnen.
Det blir väldigt gott och saftigt kan jag lova!
Som tillbehör blir det en fräsch italiensk sallad och grillad halloumi. Finns det nått bättre en fredag? ;-)
Efter maten ska jag titta på film, en skräckis, med min man och tända vårt favorit doftljus med jordgubbsdoft.
Doftljus från Kökshem.se |
Trevlig kväll till er!!
Underbart!!Vad heter skräckisen?//Fia
SvaraRaderaLåter som en riktigt härlig fredagskväll, mysigt med fredagsmys:) Här ska vi käka revben på söndag, står det på menytavlan i käket.
SvaraRaderaSå många spännande utmaningar du har inför det nya året, vi önskar dej o maken lycka till.
Ha en riktigt skön helg.
Revben som är så gott :-) och en skräckfilm är aldrig fel
SvaraRaderafianathome: Det blev The Messengers. Helt okej film. Har sett otroligt många skräckfilmer så jag är inte lättimponerad ;-)
SvaraRaderaMårtenssons kök: Tack för lycko-önskningarna! Ja, 2012 lär bli ett fartfyllt år, ännu mer än förra året varit.
Cupcakesfluffan: Det var väldigt gott! Och skräckfilm är bland det bästa jag vet :-)