15 april 2011

Välkommen till bloggen Delikata Recept!

Jag har länge funderat på att starta en blogg till min receptsajt Foodelicious.se. I mitt huvud snurrar alltid tankar kring utveckling av min sajt, hur jag kan göra den lite bättre, vilka funktioner det skulle kunna läggas till, hur jag kan utveckla den ytterligare osv.

Då jag förstått att flera av mina besökare är nyfikna på personen bakom Foodelicious.se fick jag idén om att starta en matblogg.
Här på Delikata Recept tänkte jag dela med mig om lite allt möjligt inom området mat. Det finns ju egentligen hur mycket som helst att skriva om! Och jag älskar verkligen att skriva. Det har jag gjort ända sedan jag var yngre och fick skriva egna korta sagor, dikter, uppsatser och annat som man fick göra i skolan.
Detta i kombination med mitt senare utvecklade (stora) intresse för mat resulterade en dag i receptsajten Foodelicious.se.
Utan att över huvudtaget veta någonting om att starta en hemsida, driva en receptsajt, fotografera mat och få allt att fungera ihop köpte jag domännamnet www.foodelicious.se och började bygga min hemsida.
Det har varit en väldigt spännande resa med otroliga matupplevelser och väldigt många lärdomar, speciellt den tekniska delen J
Och det finns alltid fler spännande recept att skapa, mer att dela med sig av och mycket mer att uppleva.

Jag uppskattar verkligen varenda besökare som kikar in på Foodelicious.se för att hämta inspiration, leta recept och ta del av ett och annat tips där. Och jag hoppas att ni följer med mig här på bloggen Delikata Recept också!

2 kommentarer:

  1. Så kul att du dragit igång här också, spännande att läsa lite mer om dej och annat!
    Lycka till med ditt nya projekt:)

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att du tycker så! Tack så mycket! :)

    SvaraRadera