Har ni ätit lussebullar än? Eller kanske min fråga borde vara hur många lussebullar har ni ätit?
Jag själv har hunnit med några stycken. Både blivit bjuden på jobbet och de jag själv bakat.
Detta recept på lussebullar använde jag även förr året och de blir sååå goda!
Det går mycket snack om man ska baka bullarna med eller utan kesella.
Eftersom alla vill ha saftiga lussebullar är det många som söker efter recept med kesella som ska ge ett saftigare deg och fina bullar. Andra som söker efter ett bra recept som inte innehåller kesella men som ändå ger saftiga lussebullar.
Jag använder kesella i mitt recept. Orkar inte krångla till det och kör helst på ett recept jag redan testat tidigare och vet att resultatet blir mumsigt!
Hur gör ni? Använder ni kesella eller sitter ni på ett bra recept utan?
Gottigott med lussebullar! :) Jag brukar också använda kesella. Har testat utan men de blev inte lika saftiga tyckte jag. Ska ta och testa ditt recept!
SvaraRaderaAnvänder alltid kesella och det ger både saftiga, mjuka och luftiga bröd, inte alls torra
SvaraRadera