27 maj 2011

Funderar över kvällens middag..

Har funderat lite över vad jag ska laga till middag ikväll och kommit fram till att det får bli pasta med kyckling. Jag har kycklingfilé hemma som jag tänkte använda men har beslutsångest och kan inte riktigt bestämma mig vilken sås jag ska göra till. Och vilka andra ingredienser som ska vara i...
Behöver lite inspiration.

Har kollat lite i mitt arkiv på Foodelicious.se och ser att jag har två smarriga recept med kyckling och pasta där. Men eftersom jag gillar variation så vill gärna testa nått annat.



Pasta med kyckling och pesto är väldigt god och har en härligt krämig sås som jag nästan kan slicka av från tallriken.


Och sedan denna underbara pastagratängen med kyckling & spenat med stora pastasnäckor som fångar upp den smarriga ricottasåsen perfekt.
Har kikat runt lite på nätet och försök få lite inspiration. 
Här är några goda recept jag tittat på:


En pastarätt jag måste ta och testa en dag är Karins kyckling med blåmögelost och pasta på Pickipicki.

Och hur god låter inte denna på The Pioneer Woman: Grilled chicken with Lemon Basil Pasta! Jag gillar denna underbara Rees blogg. Alltid så aptitliga bilder och goda recept.

Sarah bakar har också ett gott recept på Kycklingpasta som faller mig i smaken. Soltorkade tomater, fetaost och kyckling är en mumsig kombination.

Hmm.. Får se vad det blir för gott ikväll då. Har mozzarella i kylen så den kanske får vara med och deltag :)

Har ni något favoritrecept med pasta och kyckling?

4 kommentarer:

  1. Kyckling och Pasta är alltid gott :-)

    SvaraRadera
  2. Vi åt faktiskt pasta med kyckling och en god sås i fredags. Har inte skrivit om den än...Vad blev det på din tallrik, vi behöver lite pastainspiration!

    Hoppas du får en fin vecka!

    SvaraRadera
  3. Mårtenssons kök: Förutom pastan och kycklingen hade jag soltorkade tomater, bacon och hackad lök. Väldigt gott! Det kommer en bild på pastan snart :)

    SvaraRadera