25 juni 2011

Hjärnan har redan tagit semester

Nu är det bara nån dag kvar innan jag sitter på ett plan mot underbara Paris. Visste ni att Paris är världens mesta besökta stad?
Min hjärna har ju redan tagit semester känns det som...
Tankar är redan i Paris och det enda jag kan tänka på är allt jag vill se och göra där.
Bygger jag upp mina förväntningar för mycket kanske...? Eh, strunt samma! Kan ju inte låta bli :)

Jag tänker på alla smaskiga bakverk som Frankrike är känt för! Croissant fylld med choklad är något jag definitivt ska äta :)

Macarons!!! Självklart måste jag ju äta små macarons med olika läckra fyllningar.
Denna semester planerar jag att verkligen att brar koppla av på! Det har varit ett väldigt hektiskt år och det ska bli riktigt skönt att få byta miljö, bli inspirerad på nytt, uppleva nya saker och bara få va helt enkelt.

Jag har haft min matsajt Foodelicious.se sedan hösten 2009 och det har aldrig gått mer än ett par dagar mellan uppdateringarna. Så denna semester ska jag ta en paus från allt här hemma och koppla av helt och hållet.
Men jag har skrivit ett par inlägg som är tidsinställda och kommer publiceras här på bloggen under tiden jag är bortrest. Så nått trevligt får ni att läsa! :)

1 kommentar:

  1. Får önska dig en riktigt härlig semester och ett uppehåll från bloggandet kan säkerligen verkligen behövas, så får du en massa ny energi, ta gärna kort på allt gott du äter och visa upp sedan här i bloggen :-), jag kikar in och läser dina tidsinställda inlägg istället

    SvaraRadera