13 september 2011

Sveriges Mästerkock 2012

Just nu under september månad pågår det audition för programmet Sveriges Mästerkock 2012. Så spännande!
Jag såg vartenda avsnitt från förra säsongen av Sveriges Mästerkock och tyckte det var väldigt underhållande och roligt. Det fanns så många duktiga matlagare och många som var väldigt kreativa och talangfulla.
Jag var väldigt glad att Louise vann Sveriges Mästerkock 2011 för hon var otroligt skicklig i köket och verkar vara en väldigt trevlig och varm person.
Det kan bara inte vara lätt att stå där och prestera under press, stress och med en kamera riktad mot dig hela tiden.
Jag tycker man är väldigt modig som söker till Sveriges mästerkock. Samtidigt är det en otroligt bra chans för den som drömmer om att bli kock och tv-kändis.
Man lär sig säkert väldigt mycket under programmets gång, får en massa matlagningserfarenhet och snappar upp bra tips på vägen. Och knyter kontakter vilket alltid är viktigt.

Det ska bli väldigt spännande att få se deltagarna som ska vara med i den kommande säsongen av Sveriges Mästerkock 2012. Jag och min man kommer säkert sitta klistrade framför programmet varje vecka.
En intressant sak ska bli att se om några matbloggare kommer att söka till årets Sveriges Mästerkock. Det finns ju många som brinner för matlagning och som säkert kan göra väldigt bra ifrån sig i Sveriges Mästerkock 2012.

Kommer ni följa nästa Sveriges Mästerkock 2012?

3 kommentarer:

 1. Du borde verkligen söka till Sveriges Mästerkock :-) , kommer garanterat följa programmet, tycker det var kanonbra

  SvaraRadera
 2. Det ska verkligen bli spännande att kolla om det poppar upp något "känt" ansikte i rutan, det finns ju så många duktiga amatörkockar i bloggvärlden!
  Och nej, vi ska inte söka:) :) :)

  SvaraRadera
 3. Cupcakesfluffan: Hehe, nej jag ska inte söka. Men tack!! :)

  Mårtenssons kök: Hade ju varit kul om någon man "känner" igen av matbloggarna varit med :)

  SvaraRadera