19 december 2011

Läckra nyårsrecept & 15 % rabatt!

Då är fjärde advent förbi. Alla fyra ljus är tända och det är bara några få dagar kvar till julafton nu.
Men ingen snö i sikte här nere ännu.. I jämförelse med de senaste åren har denna vintern varit mild. Men liiite snö, sådär 1-2 cm, hade ju varit mysigt till helgen :-)

Om julafton snart är här betyder det att nyårsafton bara är runt hörnet och har man inte börjat planera vad man ska äta än kan det vara en bra idé att börja fundera på det nu. För om några dagar när det är jul har man fullt upp med familj, släkt, julklappar, julbord, matsmältning och diverse lekar runt julgranen.
Sen är det faktiskt bara några få dagar som kallas för mellandagarna och de kommer garanterat flyga förbi utan att man märker det. Och då helt plötsligt är 2012 här!
Klart ska det nya året firas och det ska firas med god mat.


Planering är A och O för en lyckad fest. Då slipper man onödig stress och otrevliga överraskningar. Behöver du hjälp med att planera festen kan du hitta bra tips för en lyckad fest i en artikel jag skrivit på Foodelicious.

Vill ni duka bordet med nya fina bordtabletter får du som läser min blogg just nu 15% rabatt på alla bordtabletter på Kökshem.se om du anger rabattkoden: delikata recept i kassan!
(erbjudandet gäller t.o.m. 27/12 och kan inte kombineras med andra rabatter).

Parmesankorgar med kräftor och lime aioli

Nu är även menyerna med läckra nyårsrecept klara och finns på Foodelicious för dig att ta del av och inspireras av.
Jag har satt ihop 3 olika menyer till nyår, beroende på vilken typ av middag man planerar. Den enkla nyårsmenyn är för den som inte vill göra något komplicerat eller stort. Den lyxiga nyårsmenyn har några fler rätter och lyxiga ingredienser.
Nyårsmenyn De Luxe  passar bra om man vill sitta längre vid matbordet och njuta av läckra rätter och småplock.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar