28 december 2011

Revben till nyår

Först och främst vill jag välkomna alla nya besökare! Vad kul att så många nya hittat till min blogg :-)
Hoppas ni hittar en massa inspiration, tips och trevlig läsning.

På Foodelicious.se letar väldigt många efter nyårsrecept och inspiration. Det syns på statistiken och på sökorden. Ett av dem populäraste sökorden på receptsajten just nu är revben.



Det är ju faktiskt en av mina absoluta favoriträtter när det kommer till kött. Alla olika marinader och glaze man kan gör får det ju att vattnas i munnen på en.

Min favorit just nu är en fantastiskt mangoglaze som jag inte kan få nog av. Den är sååå god och jag kan verkligen rekommendera den för alla som gillar ett lager smakrik glaze på sina revben eller kamben (baby back ribs).
Man kan också köpa tjocka revben och långkoka dem så köttet blir alldeles mört och supersaftigt. Här är ett recept på tjocka revben med underbara smaker som apelsin och kanel.

2 kommentarer:

  1. Åh, riktig goda och möra revben med god glaze är så gott! Vi fick smaka på ett par på julafton som var bland de godaste vi provat, och det receptet ska vi försöka lägga vantarna på:) Din mangoglaze ska vi genast kolla in!

    En god fortsättning önskar vi!

    SvaraRadera
  2. God fortsättning till er också!

    SvaraRadera