8 maj 2011

Grillning på schemat

Då var frukosten avklarad och det blev, som så många gången förr, supergoda pannkakor på söndagsmorgonen som både jag och min man älskar.Vädret är underbart för tillfället så det gäller att passa på och njuta så länge det varar. Vi ska nu ut i handeln för att köpa hem en grill som vi länge pratat om och grillen ska faktiskt invigas i eftermiddag med lite fläskkotlett, karré och kycklingfilé. Man får hoppas att det blir lite över till imorgon :-).

Grillat är ju godast som man brukar säga och jag och min man älskar allt som har med grillning att göra. All förberedelse inför grillningen, alla tillbehören, god dricka, gott bröd, fräsch hemmagjord potatissallad m.m. Det är det som grillning handlar om.
Sen får man inte heller glömma bort att bara njuta av stunden.
Ha en underbar söndag och lycka till med grillningen, ni som ska grilla!

3 kommentarer:

 1. Härligt med pannkakor till frukost, det har vi inte haft på alldeles för länge...
  På lördag ska det grillas hemma hos Ankis syrra med resten av familjen, behöver vi säga att planeringen redan har börjats:)

  SvaraRadera
 2. Här blev det grillat till middag idag och pannkakor åt vi till lunch :-)

  SvaraRadera
 3. Mårtenssons kök: Vi äter pannkakor till frukost minst 1 gång i månaden. Ibland vanliga och ibland American pancakes :) Kan tänka mig att planeringen och längtan efter grillningen redan börjat! Misstänker att det är Eurovision song contest ni ska titta på :)

  Cupcakesfluffan: Pannkakor till lunch är också gott! När är det egentligen inte gott med pannkakor ;)

  SvaraRadera