10 maj 2011

Invigt grillen

Det blev som planerat! Vi köpte vår lilla praktiska picknick-grill i söndags och valde att trotsa det otroligt blåsiga värdet och grilla ändå. Solen sken och värmde lite vilket var skönt men vinden var stark och kom från alla håll kändes det som.
Men då jag redan förberett köttet som skulle grillas och jag kokat potatisen till potatissalladen valde vi att vara envisa och invigde vår nya grill.
Det gick okej, inte så lätt att tända eld när det blåser så mycket, men vi lyckades till slut. Dem sista kycklingfilé bitarna fick grillas hemma på grillpannan men resten fick fint tillagas på picknick-grillen. 
Vi valde givetvis att ta upp maten och äta den hemma på balkongen vilket var hur mysigt som helst!

Ser ni äckelgrillen bakom mig?
Vinden är ansvarig för den snygga frisyren och dem varma kläderna.. :)
Mums!
Lilla picknick-grillen! Praktisk och passar oss bra.

Förra veckan skrev jag om att jag skulle laga nått nytt och supersmarrigt med färska lasagneplattor.. Minns ni det? Supersmarrigt blev det minst sagt också!
Det blev nämligen köttfärsfyllda rullader med ingredienser som krämig köttfärssås, lasagneplattor, squash, bechamelsås och ost. Åh, så gott! Det uppslukades fort där hemma kan jag avslöja ;)
Detta receptet rekommenderar jag verkligen!

4 kommentarer:

 1. haha vilken söt en :)

  SvaraRadera
 2. Vilken söt picknickgrill och rulladerna ser allt supersmarriga ut

  SvaraRadera
 3. Oh, en sådan har vi i källaren (när vi nu ska kunna komma till i den igen efter vattenläckan...). Fick den av en väldigt god vän för något år sedan och har använt den ganska flitigt.

  SvaraRadera
 4. Mårtenssons kök: Oj vad tråkigt med vattenläcka..! Men visst är denna picknick grillen smidig och bra.

  SvaraRadera