13 april 2012

Nybakat bröd och brödpåsar i tyg

Då var det nästan helg! Fredag idag och solen skiner där ute vilket känns som en underbar start på veckoslutet.
Många brukar baka bröd eller frukostfrallor på helgen och det finns ju inget bättre än att få vakna till doften av nybakat bröd en ledig dag..


Kalljästa morotsbullar
Ett av mina favoritrecept på just frukostfrallor är morotsbullar (eller morotsfrallor, beroende på var i Sverige man bor ;))
Detta receptet är dessutom just anpassat för morgonen, kalljästa bullar tar ju inte alls lång tid att baka.

Ska ni baka ett gott bröd till maten, kanske till middagen på lördag, kan jag tipsa er om detta underbara och enkla recept på yoghurtbaguetter


Baguetter passar riktigt bra till maten och det lite sega brödet kan ätas precis som det är, i skivor, med smör på eller doppas i lite olivolja.
Det går utmärkt att frysa i baguetterna också, dela bara dem innan och tina sedan upp en halva eller två.

När det kommer till att servera bröd vid bordet vill man ju gärna göra det snyggt och aptitligt. Dessa snygga brödpåsar i tyg är väldigt praktiska att servera brödet och frallorna i.

Brödpåsar i tyg
Det går givetvis utmärkt att servera annat i dem också, t ex frukt, nötter, godis mm. Brödpåsarna finns i flera olika färger att välja mellan i storleken medium och large.
Det är nästan svårt att välja en färg bara. Här är några av färgerna som man kan välja mellan.Jag tycker den ljusgröna är superfräsch och fin nu till våren och den naturfärgade passar ju i alla kök och inredningar. 
Brödpåsarna hittar ni på Kökshem.se.

Trevlig helg till er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar